斧できゅうりを……

2020年12月16日(水) 19:08

UXいろいろ, ヨーロッパ所々方々, Foods in Sweden, Skåne, スウェーデン, マチとヒトの観察, 食べるモノコト
SWEDES CHOP CUCUMBER WITH AN AXE!
We shared the BBQ grill with another family, and the father suddenly started to chop the cucumber with his infallible axe very naturally. And his son poured hot water to the instant pasta and waited for 3 minutes to enjoy it before the sausages became ready. How to enjoy the time outside could vary, which is the lagom so-called, I thought.

クリスマスツリー狩りの前にみんなでBBQをしていたら、友人家族の知り合い一家が偶然にもやってきて、BBQグリルをシェアすることになりました。

そして、お父さんが自慢の斧できゅうりを切り始めたりとかしてビツクリしたなーもう笑。

スウェーデン人のお父さん、斧できゅうりを切り始める

ソーセージが焼き上がるのを待てない息子は、スープパスタみたいなのに持参したボトルからお湯を注いで3分待ってるし。なんて自由なんだ!

息子はスープパスタにお湯を入れて3分待つ

森の楽しみ方も人それぞれ。これこそ、スウェーデン人が大事にするLagom(ラーゴム)というヤツなのだろうな……とぼんやり思った。そんだけ。