やっぱり麺が好き!

2021年04月19日(月) 10:56

UXいろいろ, 日本発信四方山話, 東京, 神奈川, 食べるモノコト
I LOVE NOODLES!
Before coming back to Japan, I was dreaming of eating sushi, "real" sushi, but I turn out to select various noodles instead. The soba noodle with nameko and grated radish, Korean style udon with carubi (meat with bones), and miso-ramen, all of these delicious noodles cost only about 1,000 JPY, which is just amazing, especially after coming back from Sweden. If a state of emergency is issued, should we just give up going out to eat? How should we behave then? Somebody, please teach us!

隔離生活を終えて自由の身となり、外食をできるようになりました!

借りていた弟宅の近くにあった行列のできる蕎麦屋登茂吉の「なめこおろしそば」は、ざくざくの大根おろしたっぷりでたしか1,100円。

マンション探しのついでに寄った関内苑の「カルビうどん」は、ランチタイムだったのでサラダとキムチとご飯もついてわずか900円。

秋葉原へ家電の下見に行くついでに寄った粋な一生の「味噌ラーメン」は800円。

この値段でこんなに美味しいものを食べられる日本はやはりスゴイ。帰ったら寿司を食べまくるぞーと思っていたのに、結局麺類ばかり食べています笑。

せっかく幸せに浸っているのに、緊急事態宣言とか出たら外食しにくくなるっていうか、出かけちゃダメって感じになるの? コロナ禍の日本で、どうふる舞うのが正しいのかよくわからなくてちょいちょい困っています。